HillclimB Racing Team podporuje mentálne postihnutých

HillclimB Racing Team slovenským fanúšikom pretekov automobilov do vrchu netreba dvakrát predstavovať. Viac menej ho všetci poznajú, akurát v tohtoročnej sezóne sa trochu stiahol do úzadia. Napriek tomu jeho členovia nezaháľajú a pripravujú podujatia tak trochu z iného súdku.

Moto-športový deň pre ľudí s mentálnym postihnutím v Komárne. Taký je oficiálny názov podujatia, ktoré organizuje HillclimB Racing Team spolu s Jurajom Kozmom. Ako už jeho samotný názov hovorí, podujatie ktoré sa uskutoční počas nadchádzajúcej soboty, čiže 19.júla 2014 v Komárne na Hradnej ulici je zamerané na podporu ľudí žijúcich s mentálnym postihnutím. Na čo sa nielen ľudia s mentálnym postihnutím, ale aj ostatí návštevníci, ktorých týmto srdečne pozdravujeme môže tešiť? Na stretnutie so známymi slovenskými aj maďarskými jazdcami disciplín pretekov automobilov do vrchu, či na okruhu, ale chýbať nebudú ani rally jazdci, účastník Dakaru, drifterka, motokáristi, slalomový pretekári, tuningový nadšenci ale samozrejme aj motorkári či cyklisti a ďalší. Samozrejme všetci prítomní dovezú aj svoje pretekárske vozidlá, ktoré predstavia v rámci auto-moto výstavy, chýbať nebude ani autogramiáda, tombola, mažoretky, hasičské a záchranárske vozidlo, dobrá nálada a občerstvenie.

Moto-športový deň HillclimB Racing Team odštartuje na hradnej ulici v Komárne 19.júla 2014 od 10.00 hodiny do 15.00 hodiny. Všetci diváci a priatelia motoršportu sú vítaní.

HillclimB Racing Team

You may also like...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *