Na moto-športovom dni nebude chýbať ani účastník Dakaru

Akcia je zameraná na podporu ľudí žijúcich s mentálnym postihnutím.

KOMÁRNO. V Komárne na Hradnej ulici usporiadajú v sobotu (19. 7.) od 10.00 h Moto-športový deň pre ľudí s mentálnym postihnutím. Podujatie organizuje Občianske združenie HillclimB Racing Team. Informoval o tom TASR hovorca Mestského úradu Komárno Róbert Králik.

Kto bude hosťom komárňanského podujatia, je zatiaľ tajomstvom.

„Ako už samotný názov prezrádza, akcia je zameraná na podporu ľudí žijúcich s mentálnym postihnutím, ktorí rovnako ako aj všetci ostatní návštevníci, sa môžu tešiť na bohatý program. Na stretnutí nebudú chýbať známi slovenskí a maďarskí jazdci pretekov automobilov do vrchu či na okruhu, ako ani rally jazdci,“ priblížil Králik. Dodal, že ako hosť sa predstaví aj účastník Dakaru, ktorého meno je zatiaľ prekvapením, ďalej drifterka, cyklisti, slalomoví pretekári, tuningoví nadšenci.

Podľa slov hovorcu je samozrejmosťou, že všetci prítomní si so sebou privezú aj svoje pretekárske vozidlá, ktoré predstavia v rámci auto-moto výstavy. Nebude chýbať ani autogramiáda, tombola, mažoretky, hasičské a záchranárske vozidlá, dobrá nálada a občerstvenie. „Podujatie bude trvať do 15.00 h,“ uzavrel Králik.

Zatiaľ si mnoho Slovákov takúto plaketu z Dakaru neprinieslo.

Čítajte viac: https://nasenovezamky.sme.sk/c/7290311/na-moto-sportovom-dni-nebude-chybat-ani-ucastnik-dakaru.html

Zdroj: naseNoveZamky.sk

You may also like...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *